22 Ocak 2014 Çarşamba

SNEAKERS AYAKKABI MODASI

İlk çıktığında, bu ayakkabı trendine yüzümde korkunç bir ifadeyle bakıp bunları kim giyer demiştim, demiştim fakat gelin görün ki zaman bu ayakkabının güzel olduğuna inandırdı beni. Zaten bir tasarım ilk trend olduğunda genelde ilk zamanlarda itici bulurum çünkü herkeste heryerde karşımıza çıkar. Ne zaman ki bu trend toplumda kabul görür insanlarda görmekten sıkılırız ben o zaman o ürünü sevmeye başlarım =) Bu ayakkabıda da aynen öyle oldu. Ülkemizde halen çoğu kişi tarafından tercih edilmese de batı dünyasında akım aldı başını gidiyor. 
Aslında 'sneakers' sadece bu ayakkabı için kullanılan bir kavram değil. Kelime anlamı spor veya diğer fiziksel aktivitelerde kullanılabilecek 'atletik ayakkabı' anlamına geliyor. Yani bir nevi bildiğimiz spor ayakkabı anlamını taşıyor ancak benim bahsettiğim 'sneakers' spor ayakkabının bambaşka bir boyutu. Beni cezbeden noktası hem rahat spor bir görünüm vermesi hem de şık tasarımları ve dolgu topuğu ile spor ayakkabıdan daha özenilmiş bir hava yaratması. Başta kaba olduklarını düşünsem de, bazen daha kaba tasarımların içinde daha narin bir görünüme bürünürüz. Bu ayakkabı o özelliği sonuna kadar taşıyor, tabi doğru tasarımı doğru kıyafetle kombinlersek.. 









Sevgiyle kalın.. =)


1 yorum:

  1. Bayan ayakkabılarında olması gereken hem rahatlığı hem de şıklığı aynı anda yakalayabilmektir. Bu http://senintrendin.com/ site ile karşılaşmadan eevvel bunun zor olduğunu düşünürdüm. Fakat en uygun fiyatlar garantisiyle ayaklarımda ben de çok rahatız :))

    YanıtlaSil

Etiketler

kırmızı halı kış trendi red carpet Moda elbise elie saab hair style mekan new year party romantik saç modeli victoria beckham yılbaşı yılbaşı partisi yılbaşı saç modelleri 2014 Grammy Awards 2014 Grammy Ödülleri 2014 altın küre ödülleri 2015 fall Atkı Essence Victoria's Secret Victoria's Secret 2013 Fashion Show Victoria's Secret 2013 Şovu akım alamode altın küre anakucağı androgyn atkı baglama ayakkabı baggy bandaj elbise barok bebek bebek alışveriş bebek ürünleri best oscar dresses black lace dress blazer blazer ceket blazer ceket kombini boot boot sock boyfriend jean brocard brokar cape cardigan ceket celebrities christmas nail art coat dandy look dantel diz altı çorap drape en iyi erkek parfümleri en iyi oscar elbiseleri en vogue erkek modası erkek parfümü etek eva mendes fashion fashion week fashion words fotoğraf full skirt golden globes golden globes awards 2014 haute couture hayal herve leger hipster houte couture hunter boot huzur ilginç makyaj jumpsuit kaban kadife kalem etek kate beckinsale kot lace limon yiyen bebek makeup makyaj makyajın gücü maskara maskülen masterpiece max azria max factor milföy moda haftası moda tasarım moda terimleri music awards mutfak mutluluk müzik ödülleri nail art nail polish new year menu oje olivia palermo oto koltuk pantolon paraben parabensiz ürün parfüm paris park yatak parti elbisesi party dress pelerin pencil skirt perfume podyum makyajı rimel romantic hair style romantic style romantik saç modeli romantik tarz runway makeup röportaj scarf serap genc shoes siyah dantel siyah dantel elbise skirt sneakers sneakers ayakkabı sneakers shoes trend tulum usa music awards winter coat yenidoğan yenidoğan ihtiyaç yılbaşı hediye önerileri yılbaşı hediyesi yılbaşı parti elbisesi yılbaşı tırnak süslemesi yılbaşı yemek menüsü çizme çizme çorabı

TOPLAM SAYFA GÖRÜNTÜLEME SAYISI

ANLIK ZİYARETÇİ SAYISI

.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

HÜRRİYET

CHOOSE YOUR LANGUAGE!

BLOGDA ARA

.

Türkiye'nin En Popüler Blogları