22 Kasım 2013 Cuma

ELIE SAAB - DETAYLI BAKIŞ

Günümüzde Elie Saab deyince herkesin zihninde bir imaj canlanabilir. Net olmasa bile parıltılı, yalın ama gösterişli, çok fazla çiçekli bir ortamın hayali tanıdık gelir hepimize..Elie Saab'ın en önemli özelliği de bu bence, keskin sınırları olan bir tarzı olsa bile geçişler  o kadar yumuşak ki yediden yetmişe herkese hitap edebiliyor. Hem yaşlısı hem genci, hem doğulusu hem batılısı..


Kısa Tarihçe: Elie Saab 1964 doğumlu ve Lübnan asıllı bir haute couture modacısıdır. İlk işletmesini Beirut'ta, 1982 yılında 15 çalışanı ile birlikte açmıştır. İlk tasarımlarını yine yoğun dantelli kumaşlardan oluşan gelinlikler üzerinde yapmıştır ve ilk olarak kendi ülkesinde sosyetenin aranan modacısı olmayı başarmıştır. Dünya çapında ses getiren ilk başarısı ise 2002 yılında oscar ödül töreninde Halle Berry'nin tasarladığı kıyafeti taşıması ile gerçekleşmiştir.  Günümüzde tasarımları 22 ülkede satışa sunulmaktadır..
Gelelim görsel ziyafete.. Eminim her moda blogunda Elie Saab konusu işlenmiştir o yüzden son haute couture defilesinden ziyade günümüze kadar gelmiş tasarımlarının detay çekimlerini sergilemeye çalışacağım. Podyumda boy gösteren modellerin üzerinde de çok güzeller ancak yakın çekimde hepsi birer sanat eseri!
İyi seyirler :)








Bu iki fotoğrafta en çarpıcı bulduğum dergi çekimlerinden ikisi.. 

Elie Saab Gelinlikleri ve ünlülerin Elie Saab seçimleri başlıkları altında devamı gelecektir .. =) 
Sevgilerimle ..
Not: Görsellerin çoğu pinterest.com' dan elde edilmiştir.

19 yorum:

  1. Özellikle son kare çok başarılı, tasarımları hem yaratıcı bir o kadar göz alıcı, bayıldım!

    bendee beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Beautiful dress ;))

    http://kappa-girl.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. serinin devamını merakla bekliyorum:) her ne kadar normalde parıltılı, işlemeli şeyleri çok beğenmesem de elie saab dediğin gibi sanat eseri tadında tasarımlar yapıyor görmek bile güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle,Elie Saab pariltilari goz yormuyor :)

      Sil
  4. canım tekrardan merhaba :)
    elie saab elbiselerine bayılıyorumm gerçekten..
    sanırım izleyici ol butonunda sorun var bir türlü olamadım .isteğiniz gerçekleştirilemedi sonra deneyin dedi.şuanda tekrar denedim yine olmadı bi bak istersen.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bende bundan korkuyordum gunlerdir ekleyen yok cunku..nasil halledecegim bilmiyorum :)cok tesekkurler bu arada

      Sil
  5. elie saab gibisi yok harika gözlerim kamaştı :)
    bloğunu yeni keşfettim ve takibe aldım... ben de beklerim bloğuma :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2013/11/swear-on-chanel.html

    YanıtlaSil
  6. Hello I have nominated you for the Liebster Award! for the information go here http://alatterdayteen.blogspot.com/2013/11/liebster-award-2013-second-one.html

    YanıtlaSil
  7. çok hoş bir inceleme olmuş :) seni takibe alıyorum :) bana da bekliyorum :)


    http://pisilimisili.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Elçin,
      ziyaret edeceğim, sevgiler..

      Sil
  8. her elbiseyi sanat eserine çeviriyor
    yıllardır kalitesinden ödün vermeden tam kararında kreasyonlar çıkarıyor
    mükemmel ötesi
    paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. su mavi altin sarili islemeli entariye bayildim :D paylasimin icin tesekkurler :D

    YanıtlaSil
  10. En muhteşem gece elbiselerinin yaratıcılarından... Bayılıyorum!

    YanıtlaSil

Etiketler

kırmızı halı kış trendi red carpet Moda elbise elie saab hair style mekan new year party romantik saç modeli victoria beckham yılbaşı yılbaşı partisi yılbaşı saç modelleri 2014 Grammy Awards 2014 Grammy Ödülleri 2014 altın küre ödülleri 2015 fall Atkı Essence Victoria's Secret Victoria's Secret 2013 Fashion Show Victoria's Secret 2013 Şovu akım alamode altın küre anakucağı androgyn atkı baglama ayakkabı baggy bandaj elbise barok bebek bebek alışveriş bebek ürünleri best oscar dresses black lace dress blazer blazer ceket blazer ceket kombini boot boot sock boyfriend jean brocard brokar cape cardigan ceket celebrities christmas nail art coat dandy look dantel diz altı çorap drape en iyi erkek parfümleri en iyi oscar elbiseleri en vogue erkek modası erkek parfümü etek eva mendes fashion fashion week fashion words fotoğraf full skirt golden globes golden globes awards 2014 haute couture hayal herve leger hipster houte couture hunter boot huzur ilginç makyaj jumpsuit kaban kadife kalem etek kate beckinsale kot lace limon yiyen bebek makeup makyaj makyajın gücü maskara maskülen masterpiece max azria max factor milföy moda haftası moda tasarım moda terimleri music awards mutfak mutluluk müzik ödülleri nail art nail polish new year menu oje olivia palermo oto koltuk pantolon paraben parabensiz ürün parfüm paris park yatak parti elbisesi party dress pelerin pencil skirt perfume podyum makyajı rimel romantic hair style romantic style romantik saç modeli romantik tarz runway makeup röportaj scarf serap genc shoes siyah dantel siyah dantel elbise skirt sneakers sneakers ayakkabı sneakers shoes trend tulum usa music awards winter coat yenidoğan yenidoğan ihtiyaç yılbaşı hediye önerileri yılbaşı hediyesi yılbaşı parti elbisesi yılbaşı tırnak süslemesi yılbaşı yemek menüsü çizme çizme çorabı

TOPLAM SAYFA GÖRÜNTÜLEME SAYISI

ANLIK ZİYARETÇİ SAYISI

.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

HÜRRİYET

CHOOSE YOUR LANGUAGE!

BLOGDA ARA

.

Türkiye'nin En Popüler Blogları