20 Kasım 2013 Çarşamba

SICACIK BİR KIŞ TRENDİ - ÇİZME ÇORABI

Neden çizme çorabı hakkında yazdım?
Hem kullanışlı, hem de şık bir trend olduğu için..


Aslında adını tam tanımlayamadım kafamda yani çizme çorabı desem tam karşılamıyor çünkü botun içinede giyilebiliyor. Diz altı çorabı desem o da olmaz diz üstü olanı da çok güzel oluyor =). O yüzden siz en iyisi yayınıma sonuna kadar göz atın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. 
Havaların iyice soğuması ile birlikte beni sıcak tutacak ama bir o kadar da şık duracak arayışlar içerisine girdim. Bu trendi daha önce de görmüştüm ancak başkasında görünce bir şey hissedemiyorum. Genelde durup dururken ortada hiçbir şey yokken ben neden bunu bu şekilde giymiyorum ki derim ve kafama dank ettiği an hemen uygulamak için gerekli koşulları sağlarım. Çorap trendi hakkındaki düşüncelerim de aynen böyle gelişti=)). 
Bu trend genelde Hunter çizme ile tercih edilse de ben pek çok kullanım şeklini seviyorum. Son olarak bir internet alışveriş sitesinden şık bir yağmur çizmesi siparişi verdim ve onu kesinlikle pek çok çeşit çizme çorabıyla kombinlemeyi düşünüyorum..Fotoğraflarını da sonradan paylaşacağım çünkü yazıyı bir an önce yazıp yayınlamak istedim=) 

Göz atalım..
 Hunter Çizme - Çorap Kombinasyonu..

 En güzel kombin tabi ki de etekle oluyor. Zaten bence uzun çorap giyecekseniz ya etekle ya da taytın üzerine giyin. Kot veya pantolon üzerine giyilenler bana çok da estetik gelmiyor..Çorap ten rengi olunca daha doğal bir görünüm oluşuyor. 
 Siyah çorap ile giyildiğinde daha şık bir kombinasyon yapmış oluyorsunuz.


  Son zamanlarda bu trend üzerinde en fazla duran modacı Victoria Beckham olmuş. 2012 yılında New York'ta düzenlenen moda haftasına kreasyonuyla katılan Beckham, neredeyse bütün kıyafetlerini çizme ve uzun çorapla tamamlamış. Üst bu kadar kadınsı iken alttaki uzun çoraplar ile bambaşka bir havaya doğru sürüklemiş stilini. Benim hoşuma gitti!  
 Eva Longoria'nın taytını, çizme ve uzun çorapla tamamlaması çok hoşuma giderken üst kısmını yok saydım=)..
Bu da minikler için..

Stilinizi sıcak alternatiflerle tamamlamanız dileğiyle..=)

15 yorum:

  1. Eva daha spor bişiyler geçirmeliydi üstüne di mi :)

    YanıtlaSil
  2. I' ve already seen your post..Nice job!

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much for the follow.
    Follow you back on bloglovin.
    Lovely greets from germany ;-)

    YanıtlaSil
  4. Love the knee socks and hunter boots!

    YanıtlaSil
  5. selam! blogunu yeni keşfettim çok hoş..
    bu çoraplardan bir sürü aldım bu yıl ben ama kış bir türlü gelmek bilmedi giyemedim bir türlü ama havaların güneşli olmasından hiç şikayetçi diyilim tabiki :)
    Ben de beklerim.görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canim.ya ben hep duz dokulu ve renklilerine rastladim guzel desenli birsey bulursan haber ver:))

      Sil
  6. Uzun bacaklı kadınlara çok daha yakışıyor çizme ve bot :)

    YanıtlaSil
  7. bende çok sevdim bunları almak lazım :)

    YanıtlaSil
  8. çok hoş duruyor still sahibi
    ama ince bacaklılar giyerse
    ben giysem nasıl olur bilemiyorum dolma bacaklarımla :D

    YanıtlaSil
  9. polyannacılık yapmıyorum kesinlikle ama herşeyin herkese uyan bir kalıbı olduğunu düşünüyorum=))

    YanıtlaSil
  10. Hunterları çok beğenmekle birlikte yağmur çizmesi olarakm biraz ğır buluyorum :) Bu arada blogu yeni kesfettim ve cok begendim ve en yeni üyenim.Benim de moda blogum var beklerim.Sevgiler http://goosestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bu çorap modelleri hangi markalardan acaba? :)

    YanıtlaSil

Etiketler

kırmızı halı kış trendi red carpet Moda elbise elie saab hair style mekan new year party romantik saç modeli victoria beckham yılbaşı yılbaşı partisi yılbaşı saç modelleri 2014 Grammy Awards 2014 Grammy Ödülleri 2014 altın küre ödülleri 2015 fall Atkı Essence Victoria's Secret Victoria's Secret 2013 Fashion Show Victoria's Secret 2013 Şovu akım alamode altın küre anakucağı androgyn atkı baglama ayakkabı baggy bandaj elbise barok bebek bebek alışveriş bebek ürünleri best oscar dresses black lace dress blazer blazer ceket blazer ceket kombini boot boot sock boyfriend jean brocard brokar cape cardigan ceket celebrities christmas nail art coat dandy look dantel diz altı çorap drape en iyi erkek parfümleri en iyi oscar elbiseleri en vogue erkek modası erkek parfümü etek eva mendes fashion fashion week fashion words fotoğraf full skirt golden globes golden globes awards 2014 haute couture hayal herve leger hipster houte couture hunter boot huzur ilginç makyaj jumpsuit kaban kadife kalem etek kate beckinsale kot lace limon yiyen bebek makeup makyaj makyajın gücü maskara maskülen masterpiece max azria max factor milföy moda haftası moda tasarım moda terimleri music awards mutfak mutluluk müzik ödülleri nail art nail polish new year menu oje olivia palermo oto koltuk pantolon paraben parabensiz ürün parfüm paris park yatak parti elbisesi party dress pelerin pencil skirt perfume podyum makyajı rimel romantic hair style romantic style romantik saç modeli romantik tarz runway makeup röportaj scarf serap genc shoes siyah dantel siyah dantel elbise skirt sneakers sneakers ayakkabı sneakers shoes trend tulum usa music awards winter coat yenidoğan yenidoğan ihtiyaç yılbaşı hediye önerileri yılbaşı hediyesi yılbaşı parti elbisesi yılbaşı tırnak süslemesi yılbaşı yemek menüsü çizme çizme çorabı

TOPLAM SAYFA GÖRÜNTÜLEME SAYISI

ANLIK ZİYARETÇİ SAYISI

.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

HÜRRİYET

CHOOSE YOUR LANGUAGE!

BLOGDA ARA

.

Türkiye'nin En Popüler Blogları