14 Kasım 2013 Perşembe

TULUM GİYMENİN İNCELİKLERİ

Neden tulum hakkında yazdım?
Yakıştırması, taşıması zordur, herkesin bir anısı vardır..


Giymesi en zor kıyafetlerden biridir 'tulum', ingilizce kelime anlamıda 'jumpsuit' araştırmam sayesinde bu kelimyide öğrenmiş oldum. Eğer uzun ve ince bacaklara, orantılı vücut ölçülerine sahipseniz yani kusursuz bir vücuda sahipseniz =) işiniz daha kolay. Tulum kusurları acımasızca ortaya seren bir kıyafet. Mesela ben ne zaman tulum denesem kalça kısmının biraz oturmasını isterim bu güne kadar da öyle bir tulum çıkmadı karşıma ve her seferinde kendimi bebek tulumu içindeymişim gibi hissetim=)) 
Bazı durumlarda tulum üzerinde kemer gibi bir aksesuar kullanmak durumu kurtarabiliyor ve iki parçalı bir kıyafet hissi verebiliyor. Tamamen deneme yanılma ile kendimize yakışanı bulabiliriz. 
İşte tulumu en güzel taşıdıklarını düşündüklerim..
Jessica Alba ve Kate Beckinsale' in üzerindeki tulum tek kelimeyle harika ve ikiside çok güzel taşımış. Ne var ki Kate bütün olarak kusursuz, Jessica Alba'nın ise tulum dışındaki seçimlerinin çok uyumlu olduğu söylenemez.

 En güzel taşıyanlardan biri kusursuz fiziğiyle tanıdığımız Nicole Scherzinger! 
Kate Bekinsale farklı bir alternatifle karşımızda, bu tarz tulumlar her bedene daha kolay uyum sağlar, kapatıcı olma özelliğine sahiptir ve kusurları gizler..
Gwyneth Paltrow yine yeni yeniden asil çizgisinden ödün vermemiş, kusur bulmak çok zor..
Bu iki örnek tıpkı siyah-beyaz gibi birbirinin zıttı.. Natalia Vodianva'nın tercihi tulum çok narin detaylara sahip taşıması cesaret isteyen bir model. Diğeri ise tulumun en rahat hali=)) İçinde ne kadar rahat olabileceğinizi hayal edebiliyormusunuz?
Miley Cyrus'un tulumu Rachel Zoe imzalı. Genel olarak stilini beğenmesem de tulumun hakkını vermiş..

Geldik en kötülerin 1 numarasına, Selma Blair vücuduna fazlaca oturan derin dekolteli tulumu ile bacak boyunu kısacık göstermeyi başarmış
Tori Speling'in taşıdığı tulumun güzel bir yanı yok ancak bacaktaki kırışmış kumaş görünümü gerçekten çok kötü!
Kendinize en güzel yakışan tulumu bulmanız dileğiyle=)
Sevgilerimle..

10 yorum:

  1. Following back via GFC and Bloglovin #7

    NEW POST...

    http://www.gagcloud.com/2013/11/tbilisi-fashion-week-was-canceled.html

    YanıtlaSil
  2. Tulum çok rahat kullanılan bir parça fakat herkese yakışmıyor özellikle uzun boylu ve düzgün fiziği olanlara yakışıyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oyle,ama ben yinede herkese uygun bi alternatif oldugunu dusunuyorum yeterki dogru kesimlere sahip olani secelim :)

      Sil
  3. Tulum giymeyi çok seviyorum ama dediğin gibi doğru parça tercih edilmeli :)
    Allahtan boyum uzun ve kilom yok ::)) yoksa sinir küpü olurdum giyemediğim için

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yazı olmuş canım :) ama malesef tulum bana hiç yakışmıyor :(

    YanıtlaSil
  5. Boy 1.65 kilo 82 ben giyeblirmiyim nasıl parçalar kullanmalıyım tulum giymeyi çok istiyorum:(

    YanıtlaSil
  6. Basenli hanımlara?

    YanıtlaSil

Etiketler

kırmızı halı kış trendi red carpet Moda elbise elie saab hair style mekan new year party romantik saç modeli victoria beckham yılbaşı yılbaşı partisi yılbaşı saç modelleri 2014 Grammy Awards 2014 Grammy Ödülleri 2014 altın küre ödülleri 2015 fall Atkı Essence Victoria's Secret Victoria's Secret 2013 Fashion Show Victoria's Secret 2013 Şovu akım alamode altın küre anakucağı androgyn atkı baglama ayakkabı baggy bandaj elbise barok bebek bebek alışveriş bebek ürünleri best oscar dresses black lace dress blazer blazer ceket blazer ceket kombini boot boot sock boyfriend jean brocard brokar cape cardigan ceket celebrities christmas nail art coat dandy look dantel diz altı çorap drape en iyi erkek parfümleri en iyi oscar elbiseleri en vogue erkek modası erkek parfümü etek eva mendes fashion fashion week fashion words fotoğraf full skirt golden globes golden globes awards 2014 haute couture hayal herve leger hipster houte couture hunter boot huzur ilginç makyaj jumpsuit kaban kadife kalem etek kate beckinsale kot lace limon yiyen bebek makeup makyaj makyajın gücü maskara maskülen masterpiece max azria max factor milföy moda haftası moda tasarım moda terimleri music awards mutfak mutluluk müzik ödülleri nail art nail polish new year menu oje olivia palermo oto koltuk pantolon paraben parabensiz ürün parfüm paris park yatak parti elbisesi party dress pelerin pencil skirt perfume podyum makyajı rimel romantic hair style romantic style romantik saç modeli romantik tarz runway makeup röportaj scarf serap genc shoes siyah dantel siyah dantel elbise skirt sneakers sneakers ayakkabı sneakers shoes trend tulum usa music awards winter coat yenidoğan yenidoğan ihtiyaç yılbaşı hediye önerileri yılbaşı hediyesi yılbaşı parti elbisesi yılbaşı tırnak süslemesi yılbaşı yemek menüsü çizme çizme çorabı

TOPLAM SAYFA GÖRÜNTÜLEME SAYISI

ANLIK ZİYARETÇİ SAYISI

.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

HÜRRİYET

CHOOSE YOUR LANGUAGE!

BLOGDA ARA

.

Türkiye'nin En Popüler Blogları